Tänäänkin on hyvä päivä juosta.

Juoksukoulu Puolimaraton

Juoksukoulu Puolimaraton

Kymmenen viikon mittainen Juoksukoulu Puolimaraton on Suomen Urheiluliiton huippuasiantuntijoiden huolella hioma treenikokonaisuus. 

Kurssi on suunnattu jo säännöllisesti juoksua harrastaville, jotka kaipaavat uutta potkua ja lisätietoa harjoittelunsa tueksi.

Kevään 2017 juoksukoulujen tähtäimessä ovat erityisesti Helsinki City Run ja Oulun Terwamaraton. Kurssit alkavat helmikuun lopussa ja​ jatkuvat loppukevääseen saakka.  Vetäjinä toimivat tuhansia ja taas tuhansia kilometrejä maailman mantuja tampanneet Juoksuliike-valmentajat.

 

SISÄLTÖ:

- Kuusi tuhtia luentokertaa juoksutekniikasta, vammoista, lihashuollosta ynnä muista juoksijalle tärkeistä asioista

- Henkilökohtaisen lähtötasosi huomioiva, Janne Ukonmaanahon laatima harjoitusohjelma

- Hyvähenkisessä porukassa kuin itsestään sujuvat Vauhtitreenit (vauhtikestävyyttä) kerran viikossa

- Harjoitukset skaalautuvat omaan vauhtiisi ja soveltuvat niin harrastajille kuin kilpajuoksijoillekin

Kenelle?

Harjoituksellinen ykkösjuttu on juoksuvauhtien monipuolistaminen sekä vauhdikkaan että rauhallisen juoksun suuntaan. Tavoitteena on vauhtikestävyystreenien opettelu ja asteittainen lisääminen sekä treenaamisen piristäminen ja tulosten kehittyminen!

Kaikki juoksemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita treeneihimme, mutta tämä kurssi sopii parhaiten jo hieman juosseille tai erityisesti kaikille kohti Helsinki City Runia, Terwamaratonia tai muuta ensi kevään tapahtumaa varten treenaaville.

Puolimaratonille tähtääminen ei kuitenkaan ole mikään erityinen vaatimus, vaan voit olla hakemassa juoksusta vain hyviä fiiliksiä ja parempaa kuntoa! Luentojen ja teemaharjoitusten sisällöissä keskitytään harjoittelun perusperiaatteisiin sekä juoksuun liittyvän tiedon ja taidon lisäämiseen, jotka ovat tärkeitä asioita kaikille juoksuharrastajille.

HINTA:

Kymmenen viikkoa järjestelmällistä tekemistä - Hinta 195€ Helsinki, Oulu, Porvoo

Askarruttaako joku asia mieltäsi? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Laita viestiä info@juoksuliike.fi tai vaikkapa Facebookin yksityisviestillä!

Helsinki - ​Keskuspuiston Kevät- ja KesäTreenit

Lue lisää


Keskuspuiston Kevät- ja Kesätreenit ovat vähän enemmän kuin normaali juoksulenkkisi! 

Tule mukaan rakentamaan kannustavaa treeniyhteisöä, jossa jokaisen sitoutuminen on tärkeää! Kun annat itsestäsi paljon, saat takuulla muiltakin paljon! 

Harjoitteet skaalautuvat sekä aloittelijoille että aktiivisemmillekin treenajille, jotka haluavat löytää uutta potkua juoksemiseen.

Se on ainakin varmaa, että ketään ei jätetä yksin! Meidän jengissä jokainen lenkkaripari on yhtä tärkeä! 
   
  • Kokoontuminen Pasilassa Valo-talolla, Radiokatu 20, josta pääsemme suoraan Helsingin Keskuspuiston vehreisiin maisemiin
  • Kumpaankin ryhmään mahtuu vain 25 osallistujaa - Halutessasi voit ilmoittautua molempiin!
  • Juhannuksen alla to 22.6. ei treenejä. Heinäkuussa taukoa viikot 28-30
  • Treenit vetää Juoksuliike-valmentaja Toni Hellgren

Jokainen treenikerta jakautuu kolmeen osioon:
  • Lihaskuntoharjoittelu
  • Vaihtuvia juoksuharjoitteita
  • Venyttely ja kehonhuolto